01 02 03 Its all about the dogs: Dagens 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Dagens

34
I dag tok jeg turen innnom Clahs Ohlson på vei hjem fra jobb for å kjøpe refleksdekken til mine små. Kostet kun 29,- og virket som grei nok kvalitet. De lyste godt opp i tillegg og passet godt på Bella og Balder.På vei til trening i kveld tok vi turen innom Agilityshop på Tananger for å prøve Back on track dekkenet som jeg skal kjøpe til Bella og Balder. Så om 1 ukes tid får de julegaven sin. Har lenge sett på dekken og funnet ut at dette var det beste alternativet. Ville ha et til Balder også nå som vi trener aktivt rundering og det begynner bli rimelig kaldt ute. Litt "cold facts" om dekkenet (tatt fra agilityshop.no):

"Back on Track er navnet på unike textilprodukter, som utvikles i kombinationen av gammal kinesisk erfarenhet og moderne vitenskap tillsammens med gode kunskaper innen tekstilframstilling. Resultatet er ett stoff av polyester/polypropylen med innsmeltet keramikpulver. Keramiken reflekterer kroppsvarme i form av infrarød strålning.

Infrarøtt lys har dokumenteret smertelindrende effekt, varmen lindrer inflammation, minsker spenningar i musklene och øker blodsirkulationen.
Spente muskler slapper av og helbredningsprosessen i muskler og ledd kan påvirkes.

Back on Track anvendes for å varme muskler før fysisk trening eller arbeid, men viktigst er dekkenets formål å forebygge skader samt lindre og
hjelpe til på helbredning av skader en har allerede.

Back on Track-effekten:

Smerte lindring
Lindrer inflammation (betennelse)
Minsker muskelspenning
Øker blodsirkulation
Helbredelse prosessen øker

Funktion:

Lindrer og øker helbredelse av skader i muskler och ledd
Uppvarmning av muskler før arbeid eller fysisk traning
Forebygger skader i muskler og ledd.

Finnes i mange størrelser:

Mål avstanden mellon manken og haleroten på hunden.

* Er det en tispe, ta ett dekken der den angitte cm på dekkenet stemmer med målet på hunden.
* Er det en hannhund: ta ett dekken som er en størrelse større, enn cm målt på hunden.

Svart polyesterdekken som er vannavvisende og puster. Kermisk stoff på innsiden av dekkenet.
Refleks på sidene, glidelås slik at en kan ta ut halen, kan reguleres litt framme med snøring."Slik ser dekkenet ut (skal legge ut bilde av mine <3 med dekkenet når jeg har hentet de.

Dagens agilitytrening hadde vi fokus på slalom og hovedsaklig inngang og fart. Jeg trente Bella på flere vinkler og rimelig vanskelige innganger og det er utrolig å se hvor flink hun har blitt til å bremse med hele kroppen for å kunne ta riktig inngang og ikke skyte forbi 1 port som før. Ser hoppeteknikktreningen gir resultater i form av at Bella har lært bedre å kontrollere kroppen sin i tide og ikke minst på en bedre måte helsemessigset. Ozzie og Cecilie imponerte stort på dagens slalomtrening. Ozzie ser ut til å ha knukket "slalomkoden" og går selvstendig inn samt Cecilie har fjernet både "lokkehånd" og "dansefot". Kjempe stolt av dere!


Her er de to i aksjon på SBKs stevne i mai 2010.

Etiketter: , ,

35 36 37 38