01 02 03 Its all about the dogs: Velkommen hjem Buffy! 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Velkommen hjem Buffy!

34
Endelig var Buffy hjemme!
Turen hjem gikk veldig bra og hun sov nesten hele turen. Vel hjemme sov jeg og Buffy på gjesterommet første natten mens andre natten sov hun i buret sitt på rom med de andre hundene og oss.

Bella fikk hilse først på søndagen og det gikk kjempe bra. Jeg hadde trodd Bella skulle være ganske tøft men her ble det Buffy som bestemte litt. Etterhvert kom nok morsinstinktet og Bella ga fint beskjed når Buffy var for tøff.

Balder fikk hilse litt på søndag men jeg ville ta det litt gradvis med ham som med kattene.Han forstod ikke helt hva Buffy var (katt eller hund) og stresset litt. Mandagen fikk de hilse ute når Buffy var litt trøtt. Gikk kjempe flott og Balder ble veldig fascinert av den lille skapningen.

Ellers har Buffy allerede vært på besøk hos Cecilie og hilst på både Ozzie (som ble som en liten valp igjen selv) og katten. Hun har også vært en liten tur hos Hilde og møtt den energiske Axo. Og selvsagt en tur på Åsen og hilst på mange agilityfolk :)

Vi har også vært en liten tur på dyreklinikken for å hilse på og miljøtrening litt. Buffy fikk stå på bordet og bli sjekket litt og hilse på flere av de som jobbet der.

Alt har gått strålende men hun skal sosialiseres mye med voksne hunder da hun kan være ganske tøff og frekk. Mennesker går veldig bra, mannfolk skal vi ha litt ekstra fokus på.

Etiketter: ,

35 36 37 38