01 02 03 Its all about the dogs: Agilitystevne i Ølen oktober 2016 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Agilitystevne i Ølen oktober 2016

34
Fredag dro jeg med alle hundene, Christiane og Harley innover til Suldal for en liten kombinert hytte-/stevnetur. Siden det skulle være stevne i Ølen samme helg og det tar ca 1 time fra hytta vår til Ølen passet det fint å overnatte i Suldal.

Dobbel regnbue på Forsand

Alternativ trening
Siden det kun var Buffy som skulle gå stevne tok jeg med meg Kickbiken for å kunne aktivisere Bella og Balder. Før avreise til stevne lørdag og søndags morgen hadde jeg en god tur med begge to. Litt tungt å komme seg opp før fuglene fiser for å så gå ut i kulden men deilig når man bare kommer i gang. En sta ku med kalv som nektet å flytte seg fra stien dikterte lengden på turen lørdags morgen mens søndag kortet vi ned turen litt å kjørte mer sprint intervaller.

Lørdag
Søndag
Flotte Suldal en tidlig morgen på vei til Ølen
Stevnet

Dette er vel 3 året jeg har reist til Ølen for å delta på stevnet deres. Utrolig koselig å være på stevne her, flotte premier (og sløyfer) men ikke minst veldig bra underlag (kunstgress)! Dette året ble det ingen napp på oss og litt varierende resultater men er fornøyd hva vi gjør helhetsmessig. Hoppeteknikken til Buffy er blitt forverret og det kom tydelig frem på dette stevnet. Plan for vinteren blir derfor å fokusere på dette sammen med videre trening på RC (exits og svinger).


Lag


Hopp2


Hopp2

 


AGLag

En tredjeplass i AG1 søndag resulterte i tittelen Rogalandsmester klasse 1 og en kanon flott hundeseng i ull fra Canelana
 
Snapstory

Etiketter: , ,

35 36 37 38